Menu // Starter

Nigiri 6 Kan

kr.70,-

6 stk. blandet Nigiri

 

Sashimi 3 Syu Mori

kr.100,-

9 stk./3 varianter

 

Spicy Seafood Salade

kr.70,-

Laks, blæksprutte og rejer på en bund af tang og agurk, toppet med
hjemmelavet chili-eddikedressing
Vinanbefaling: ”Viognier”

 

Dorade Carpaccio

kr.80,-

Carpaccio af guldbrasen, toppet med olivenolie og soya
Vinanbefaling: ”Chardonnay”

 

Maguro Tataki

kr.90,-

Lynstegt tun med ponzusauce, forårsløg og shisoblade
Vinanbefaling: ”Riesling”

 

Kakiage Tempura

kr.90,-

Dybstegte rejer, med løg og gulerødder
Vinanbefaling: ”Gewurtztraminer/Moscatel”

 

Edamame

kr.30,-

Sojabønner med havsalt, chilipeber og citron
Vinanbefaling: ”Pinot Grigio/Garganega” el. "Sauvignon Blanc"

 

Kaisou Salade

kr.40,-

Tangsalat marineret i sesam, soja og chili
Vinanbefaling: ”Sauvignon Blanc" el. "Rieseling" 

 

Gyoza

kr.55,-

Indbagte dumplings med kylling og grønt
Vinanbefaling: ”Gewurtztraminer/Moscatel” el. ”Rosé”

 

Tori Karaage

kr.60,-

Dybstegt kylling med sake og soja
Vinanbefaling: ”Chardonnay” el. "Viognier" 

 

Miso Soup

kr.32,-

Suppe lavet på bonito, forårsløg, tofu og tang
Vinanbefaling: ”Pinot Grigio/Garganega” el. "Sauvignon Blanc"

 

Hotate To Amaebi Tartar

kr.90,-

Tartar af søde rejer og kammuslinger serveret på en bund af avokado

Vinanbefaling: ”Chardonnay” el. "Viognier"