#MyOishiiWokFood

Kære kunder,

Vi er glade for at kunne annoncere Oishii Wok nye konkurrence på Facebook, som vi gerne vil have netop dig til at deltage i! Reglerne er simple, og vigtigst af alt, er du kun få klik væk fra at vinde dit favorit måltid fra Oishii Wok. 

#MyOishiiWokFood konkurrence giver alle personer med et kamera en chance for at vinde et velsmagende gratis måltid fra Oishii Wok restaurent. Reglerne er meget simple:

  • Trin 1: Tag et billede (individuelt eller som en gruppe) af dit eget måltid fra Oishii Wok.
  • Trin 2: Læg billedet op på Facebook 
  • Trin 3: Fortæl os hvilken ret du spiste, og tjek ind på Oishii Wok - bruge hashtagget #MyOishiiWokFood og og tjek ind på Oishii Wok.

Vi annocerer en heldig vinder hver uge. Vores tilfældige valgte vinder modtager akkurat det samme måltid som de delte i #MyOishiiWokFood konkurrencen – bare gratis!

Berettigelse: Konkurrencen er åben for alle, professionelle og amatører, uanset alder, køn eller nationalitet. Du kan kun deltage i konkurrencen med det måltid DU har bestilt. Deltagerne vil måske blive spurgt om ekstra information omkring billederne under konkurrencen. Bliver reglerne ikke overholdt fører det til diskvalifikation. 

Data: #MyOishiiWokFood konkurrencen forløber i december og januar (10.12.2015 - 31.01.2016).

Begrænsning på deltagelse: Et delt billede per ret, men det må ikke være den samme ret. Du er velkommen til at dele flere forskellige retter, for at øge din chance for at vinde. (OBS. Hvis det er en 3-retters menu tæller dette også for en ret).

Deltag i #MyOishiiWokFood konkurrencen!

Held og lykke!

*Denne meningsundersøgelse sponsoreres eller administres på ingen måde af Facebook. De oplysninger, du afgiver, vil kun blive brugt til denne meningsundersøgelses formål.